Tájékoztatások

Tájékoztatjuk a nyilvánosságot, hogy a személyi jövedelemadó meghatározott részének az adózókrendelkezése szerinti felhasználásáról szóló, többször módosított 1996. évi CXXVI. törvény biztosította lehetőséggel élve az adófizető magánszemélyek által 2016. évben felajánlott 361.746 Ft összeget, valamint a 2015. évről tartalékolt 61.936 Ft összeget az alábbiak szerint használtuk fel:

– 403.875 Ft átutalt összeget az alapító okiratban foglalt célok megvalósítása érdekében végzett műhelymunkák, és e célból megrendezett, saját szervezésű, hagyományőrző rendezvények lebonyolításához szükséges anyagköltségek és igénybe vett szolgáltatásokfinanszírozására fordítottuk,

– 19.807 Ft átutalt összeget az Alapítvány működési költségeinek finanszírozására fordítottunk.

Köszönjük Támogatóink felajánlását!

***

Tájékoztatjuk a nyilvánosságot, hogy a személyi jövedelemadó meghatározott részének az adózók rendelkezése szerinti felhasználásáról szóló, többször módosított 1996. évi CXXVI. törvény biztosította lehetőséggel élve az adófizető magánszemélyek által 2015. évben felajánlott 305.990 Ft összeget az alábbiak szerint használtuk fel:
193.705 Ft átutalt összeget az alapító okiratban foglalt célok megvalósítása érdekében végzett műhelymunkák, és e célból megrendezett, saját szervezésű, hagyományőrző rendezvények lebonyolításához szükséges anyagköltségek és igénybe vett szolgáltatások finanszírozására fordítottuk, 50.349 Ft átutalt összeget az Alapítvány működési költségeinek finanszírozására fordítottunk, 61.936 Ft összeget a 2017. évi cél szerinti tevékenység finanszírozására tartalékoltunk.

Köszönjük Támogatóink felajánlását!

***

Ezúton tájékoztatjuk a nyilvánosságot, partnereinket és támogatóinkat, hogy a személyi jövedelemadó meghatározott részének az adózó rendelkezése szerinti felhasználásáról szóló, többször módosított 1996. évi CXXVI. törvény biztosította lehetőséggel élve az adófizető magánszemélyek egy része Alapítványunkat jelölte meg kedvezményezettként személyi jövedelemadója 1 %-ának felajánlásakor, melynek következtében az Alapítványunknak 2016 évben felajánlott összeg: 361.746 Ft. Köszönjük Támogatóink felajánlását!

 

***

Ezúton tájékoztatjuk a nyilvánosságot, partnereinket és támogatóinkat, hogy a személyi
jövedelemadó meghatározott részének az adózó rendelkezése szerinti felhasználásáról szóló,
többször módosított 1996. évi CXXVI. törvény biztosította lehetőséggel élve az adófizető
magánszemélyek egy része Alapítványunkat jelölte meg kedvezményezettként személyi
jövedelemadója 1 %-ának felajánlásakor, melynek következtében az Alapítványunknak 2015
évben felajánlott összeg: 305.990 Ft. Köszönjük Támogatóink felajánlását!

***

Tájékoztatjuk a nyilvánosságot, hogy a személyi jövedelemadó meghatározott részének az adózó rendelkezése szerinti felhasználásáról szóló, többször módosított 1996. évi CXXVI. törvény biztosította lehetőséggel élve az adófizető magánszemélyek által 2013 évben felajánlott 233.789 Ft összeget a tárgyévben felhasználtuk. Az átutalt összeget Alapítványunk működési költségek finanszírozására, az alapító okiratában foglalt célok megvalósítása érdekében végzett műhelymunkák és e célból megrendezett, saját szervezésű, hagyományőrző rendezvények lebonyolításához szükséges anyagköltségek és igénybe vett szolgáltatások finanszírozására fordította. Köszönjük Támogatóink felajánlását!

***

Ezúton tájékoztatjuk a nyilvánosságot, partnereinket és támogatóinkat, hogy a személyi jövedelemadó meghatározott részének az adózó rendelkezése szerinti felhasználásáról szóló, többször módosított 1996. évi CXXVI. törvény biztosította lehetőséggel élve az adófizető magánszemélyek egy része Alapítványunkat jelölte meg kedvezményezettként személyi jövedelemadója 1 %-ának felajánlásakor, melynek következtében az Alapítványunknak 2014 évben felajánlott összeg: 307.675 Ft. Köszönjük Támogatóink felajánlását!
***
Tájékoztatjuk a nyilvánosságot, hogy programjainkat és működésünket a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja.

Program megnevezése: Mesterségek napjai, támogatás összege: 378.000 Ft (Háromszázhetvennyolcezer forint), támogatási időszak: 2014. április 1. – 2015. március 31.

Program megnevezése: Műhelymunkák a pajtában, támogatás összege: 350.000 Ft (Háromszázötvenezer forint), támogatási időszak: 2014. március 21 – 2015. március 20.

Támogató: Emberi Erőforrások Minisztériuma, Alapkezelő: Emberi Erőforrás Támogatáskezelő

***

Ezúton tájékoztatjuk a nyilvánosságot, partnereinket és támogatóinkat, hogy a személyi jövedelemadó meghatározott részének az adózó rendelkezése szerinti felhasználásáról szóló, többször módosított 1996. évi CXXVI. törvény biztosította lehetőséggel élve az adófizető magánszemélyek egy része Alapítványunkat jelölte meg kedvezményezettként személyi jövedelemadója 1 %-ának felajánlásakor, melynek következtében az Alapítványunknak 2013 évben felajánlott összeg: 233.789 Ft. Köszönjük Támogatóink felajánlását!
***

Tájékoztatjuk a nyilvánosságot, hogy a személyi jövedelemadó meghatározott részének az adózó rendelkezése szerinti felhasználásáról szóló, többször módosított 1996. évi CXXVI. törvény biztosította lehetőséggel élve az adófizető magánszemélyek által 2012 évben felajánlott 227.515 Ft összeget a tárgyévben felhasználtuk. Az átutalt összeget Alapítványunk működési költségek finanszírozására, az alapító okiratában foglalt célok megvalósítása érdekében végzett műhelymunkák és e célból megrendezett, saját szervezésű, hagyományőrző rendezvények lebonyolításához szükséges anyagköltségek és igénybe vett szolgáltatások finanszírozására fordította. Köszönjük Támogatóink felajánlását!

***

Tájékoztatjuk a nyilvánosságot, hogy a személyi jövedelemadó meghatározott részének az adózó rendelkezése szerinti felhasználásáról szóló, többször módosított 1996. évi CXXVI. törvény biztosította lehetőséggel élve az adófizető magánszemélyek által 2011 évben felajánlott 225.870 Ft összeget a tárgyévben felhasználtuk. Az átutalt összeget Alapítványunk működési költségek finanszírozására, az alapító okiratában foglalt célok megvalósítása érdekében végzett műhelymunkák és e célból megrendezett, saját szervezésű, hagyományőrző rendezvények lebonyolításához szükséges anyagköltségek és igénybe vett szolgáltatások finanszírozására fordította. Köszönjük Támogatóink felajánlását!
***

Tájékoztatjuk a nyilvánosságot, hogy a személyi jövedelemadó meghatározott részének az adózó rendelkezése szerinti felhasználásáról szóló, többször módosított 1996. évi CXXVI. törvény biztosította lehetőséggel élve az adófizető magánszemélyek által 2010 évben felajánlott 290.847 Ft összeget a tárgyévben felhasználtuk. Az átutalt összeget Alapítványunk működési költségek finanszírozására, az alapító okiratában foglalt célok megvalósítása érdekében végzett műhelymunkák és e célból megrendezett, saját szervezésű, hagyományőrző rendezvények lebonyolításához szükséges anyagköltségek és igénybe vett szolgáltatások finanszírozására, valamint kis értékű eszközök beszerzésére fordította. Köszönjük Támogatóink felajánlását!
***

Tájékoztatjuk a nyilvánosságot, hogy a személyi jövedelemadó meghatározott részének az adózó rendelkezése szerinti felhasználásáról szóló, többször módosított 1996. évi CXXVI. törvény biztosította lehetőséggel élve az adófizető magánszemélyek által 2009 évben felajánlott 200.379 Ft összeget a tárgyévben felhasználtuk. Az átutalt összeget Alapítványunk az alapító okiratában foglalt célok megvalósítása érdekében megrendezett, saját szervezésű, hagyományőrző rendezvények lebonyolításához szükséges anyagköltségek, igénybe vett szolgáltatások, valamint kis értékű eszközök beszerzésére, továbbá a hagyományos, régi rábaközi játékokat bemutató ismeretterjesztő Pajtaműhely Kártyák sorozat első négy tagjának megjelentetésére fordította.
Köszönjük Támogatóink felajánlását!